Insändare om Sarah Palin

Pelle Poluha och jag fick idag en insändare om Sarah Palin publicerad i Dagen, något nedkortad. På Pelles utmärkta blogg (vilken jag för övrigt rekommenderar alla, speciellt Dagens opinionsredaktion, att besöka) finns texten i sin helhet.
Pelle har uttömmande och klargörande bemött de kritiska kommentarerna till artikeln, och det finns kanske inte så mycket att tillägga just där – mer än att det är beklämmande att en kristen tidning inte kan föregå med gott exempel i mediavärlden, genom att vara välinformerad,  rättvist återge motsatta ståndpunkter och åtminstone försöka lyfta debatten ur den svenska fördumningens träsk.

Det här inlägget postades i Insändare, USA. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Insändare om Sarah Palin

  1. Thomas skriver:

    Ja, så här i efterhand är det väl bara att konstatera, att den professionella mediavänstern i USA fullt ut lyckades med sitt uppsåt, nämligen att förtroendemässigt krossa den f d Alaskaguvernören Sarah Palin. Många som egentligen inte vet ett dugg om Palin, utan bara har den supernegativa mediabilden av henne, känner sannolikt inget förtroende för att hon ska klara högre politiska ämbeten på nationell nivå.

    Fru Palin har sammantaget demoniserats så effektivt i amerikanska gammelmedia, och i den vänsterliberala bloggosfären mm, att det är svårt att se hur hon ska kunna göra politisk comeback.

    Återigen har den intellektuellt och moraliskt mycket ohederliga, ultraliberalt präglade hatarvänstern, lyckats i sitt onda uppsåt. Det går härvidlag att känna sorg, inte minst då samma gruppering alltjämt besitter ett mycket stort mediamässigt och politiskt inflytande i Västvärlden.
    Till och med att känna stor sorg.

Kommentarsfältet är stängt.