Allt för barnen

Svenska kyrkans fastekampanj har i år temat ”Allt för att utrota hungern”.  I informationsmaterialet om kampanjen påpekas att 16 000 barn dör varje dag, ett var femte sekund, på grund av brist på mat. Det är obeskrivbart fruktansvärt.

I Sverige dör fyra barn i timmen genom abort.

Låt oss be för barnen, Guds älskade. Här hemma, ute i världen, i livmodern, utanför livmodern.

Det här inlägget postades i De ofödda. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Allt för barnen

 1. Thomas skriver:

  ”… I Sverige dör fyra barn i timmen genom abort…”

  Fruktansvärt. Detta är tydligen vad som sker när ett land blir nog sekulariserat, och nog liberalt.

 2. Daniel skriver:

  Med tanke på att världens befolkning är ca 7 miljarder (ca 750 gånger större än Sveriges) skulle svältsiffran i Sverige motsvaras av 1 dödsfall var 12-13 minut. Detta är 4-5 barn per timme… svält och ond, bråd död.

 3. JC skriver:

  Om ngn brydde sig om den vuxna människan så skulle aborterna minska. Minska inhumaniteten bland oss vuxna så kommer aborttalen att minska med automatik. Om ni inte gör ngt aktivt för att hjälpa och stödja tjejer samt kvinnor så tycker jag inte ni ska klaga på aborttalen. Hjälp till istället för att anklaga. Ni lägger bara sten på bördan. Fy för er…..

 4. AW skriver:

  Det här handlar i grund och botten om hur vi ser på det liv som befinner sig i mammas mage. Är det en människa det handlar om, eller något annat? Tar man ställning till den frågan faller allt det andra på plats.

Kommentarsfältet är stängt.