Att självdö under en filt i sköljen

Expressen skriver idag om en sjuksköterska i södra Sverige som chockerats över att aborterade foster andas och rör på sig efter ingreppet.

-Det händer inte så ofta att foster rör sig, men när det väl sker är det fruktansvärt. Vi får inte göra någonting alls, det är det som är problemet. Vi brukar lägga dem på en filt eller ett täcke i sköljen där de får självdö. Vi går därifrån för vi står inte ut, säger sköterskan.

Socialstyrelsens etiska råd ska ”titta på problemet”.  Och problemet ligger, i deras ögon, just i att fostret rör på sig och på så sätt orsakar personalen obehag. Med andra ord: Kan vi bara hitta på en mer klinisk och snygg metod för att döda våra barn så är ordningen återställd.

Herre Jesus Kristus, förbarma dig över oss!

Det här inlägget postades i De ofödda. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Att självdö under en filt i sköljen

  1. Thomas skriver:

    Även om landet Sverige inte är så kristet land längre, bordet det ju kunna vara ett mänskligt land. En nation med uppåt 40 000 årliga aborter, och som överlag inte tycks finna några bekymmer i det, syns dock vara en mindre mänsklig nation.

    När det dessutom framkommer, att de styrande i detta mindre ljuvliga land alls inte ser det stora antalet aborter som något bekymmersamt, utan blott vill söka rätta till problemet med att människor inte dör som det var tänkt vid aborter, berättar det mycket om Sverige. Här förtäljs eftertryckligt att Sverige är ett inhumant land.

    Ett fullständigt inhumant land.

Kommentarsfältet är stängt.