Så behandlas terrorister i USA

Innehållet i en intern rapport om hur dömda terrorister behandlas i USA läckte nyligen ut till media. Den skakande skildringen av tortyr och bestialisk avrättning har orsakat ramaskri bland människorättsorganisationer världen över. President Barack Obama var från början besvärad av frågorna om hur detta har fått förekomma under hans tid vid makten, men hamnade riktigt i blåsväder när det uppmärksammades att han hela tiden gett sitt uttryckliga stöd till denna  praxis.

Här återges en del av rapporten översatt tills svenska. Känsliga läsare varnas.

/…/proceduren bygger på ett överraskningsmoment. Terroristen vistas dagarna före ”behandlingen”  i en ombonad cell med hög standard, helt ovetande om vad som kommer att ske. På natten när han sover djupt går vakterna in i cellen. Terroristen väcks ur sin sömn av att man grabbar tag i hans ben med ett kraftig tång avsedd för ändamålet. Vakterna drar honom skrikande och fäktande ner ur sängen och ut genom dörren tills bara hans huvud befinner sig inne i cellen. (Detta förfaringssätt har juridiska orsaker. Med stöd av domstolsbeslut betraktas terroristen, så länge någon del av honom befinner sig inne i cellen, inte som en människa). Medan fyra vakter med gemensamma ansträngningar håller fast terroristen och pressar hans ansikte mot golvet tar en femte vakt fram en sax. Saxen drivs med kraft in i nedre delen av terroristens bakhuvud. Därefter vidgas saxbladen för att förstora öppningen. Under hela proceduren är terroristen vid liv och lider ohyggliga smärtor.  En slang förs in i öppningen och den femte vakten suger ut hjärninnehållet med hjälp av en kraftig vakuumsug så att skallen kollapsar. Vid detta stadium kan hjärtslag fortfarande registreras hos terroristen, ibland i flera minuter. Därpå avlägsnas terroristens kropp helt och hållet från cellen. Kvarlevorna slängs, i syfte att ytterligare skända personen i fråga, i en sopcontainer utanför fängelseområdet.

Hemskt? Ja. Men var lugn – historien är påhittad. Det handlar inte om dömda terrorister. Det handlar om oskyldiga små barn. Vid en partial birth-abort (abort genom dilaterings- och extraheringsprocedur) utförs den ovan beskrivna proceduren på en ofödd bebis. Och Obama, som hyllas till och med av kristna opinionsbildare i Sverige, ger sitt helhjärtade stöd till detta barbari.

Det här inlägget postades i De ofödda. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Så behandlas terrorister i USA

  1. Thomas skriver:

    Abort genom dilaterings- och extraheringsprocedur. Ohyggligt!

Kommentarsfältet är stängt.